Unde mergem pentru servicii de geometrie roti?

Din cand in cand este necesar sa mergem cu masina la un service de geometrie roti. De saptamana trecuta, masina mea tragea foarte mult inspre stanga. Volanul nici el nu mai revenea la pozitia initiala dupa ce viram, iar daca luam mainile de pe el, masina se indrepta considerabil inspre partea stanga.

Incepeam sa ma ingrijorez pentru ca faptul ca vehiculul meu nu mai functiona in parametrii normali imi puneam viata in pericol. Asa ca am decis sa caut un service autorizat care realizeaza geometrie roti 3d si de unde as putea sa imi cumpar un set nou de cauciucuri pentru ca cele vechi aveau semne grave de uzura neuniforma.

Am mers in primul rand langa casa unde aveam un service auto. Nu intrasem pana atunci acolo, nu stiam exact cum lucreaza mecanicii, dar nu am putut avea incredere in ei. Nu mi-a placut ca am asteptat foarte mult pana am fost bagat in seama de cineva si in al doilea rand, dupa ce s-au deranjat oamenii sa ma bage in seama, au spus ca va dura ceva timp pana cand vor putea sa se uite macar la masina mea.

Stiind ca nu o sa gasesc nimic bun daca merg, din usa in usa, am decis sa ma uit pe internet, in speranta ca voi reusi sa gasesc un service bun pentru geometrie roti acolo. Si din fericire, l-am descoperit! Serviceul celor de la Best Tires l-as recomanda oricui! S-au ocupat de problema mea cu profesionalism si promptitudine si au dat dovada clara de atentie la detaliu la fiecare pas!

Dupa ce mi-au rezolvat problema cu geometria, m-au ajutat sa imi aleg si un set nou de anvelope de iarna pentru masina mea si le-au montat si pe acestea la fel de profesionist! Mi-au placut mult mecanicii si tehnicienii de la Best Tires si serviciile lor! Chiar am fost placut impresionat de cat de bine au lucrat si cat de frumos m-au tratat! As apela la serviciile lor oricand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *