Trucuri pentru o coafura impecabila

Trucuri pentru o coafura impecabila

Cateva trucuri pentru a coafare impecabila cu noul ondulator conic cu invelis de catifea Philips ProCare HP8619. Cu cat suvita este mai subtire, cu atat bucla va fi mai stransa. Pentru o coafura cu aspect modern, incepe bucla de la nivelul pometilor si lasa cativa centrimetri de la varf neondulati. Poti da volum parului cu ajutorul ondulatorului Philips.

Tine o suvita de par la un unghi de 90 grade fata de scalp. Pune tamburul ondulatorului la 1 cm distanta deasupra radacinilor (incearca sa nu atingi scalpul) si asaza suvita de par pe cel mai lat capat al tamburului. Daca parul tau este ondulat in mod natural utilizeaza ondulatorul doar pentru cateva suvite din partea de sus, pentru a accentua de jur imprejur buclele.

Dupa ce ai terminat de coafat, lasa buclele sa se raceasca complet inainte de a le peria (cu o perie moale sau cu degetele). Pentru bucle bine definite, nu peria parul dupa ondulare. Pentru un par cu aspect ondulat, voluminos, poti peria usor buclele cu o perie cu peri naturali. Periaza mai intai varfurile si avanseaza spre radacini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *