Ondulatorul conic

Ondulatorul conic cu invelis din catifea

Philips lanseaza ondulatorul conic cu invelis din catifea pentru bucle si onduleuri minunate, elegante si stralucitoare. Noul Philips ProCare HP8619 iti protejeaza parul in cel mai delicat mod si te ajuta sa ai, pe langa un par stralucitor, si un par sanatos, eliminand riscul de ardere accidentala a mainilor in timpul coafatului.

Pentru a preveni riscul arderii accidentale a mainilor in timpul coafatului si pentru a proteja in acelasi timp parul, Philips a dotat ondulatorul conic cu un invelis delicat din catifea. in plus, suvitele de par nu mai aluneca de pe tamburul ondulatorului, iar tu te coafezi in conditii depline de siguranta si confort.

O alta protectie a noului ondulator conic de la Philips o reprezinta Indicatorul unic Curl Ready care te anunta cand bucla este gata prin emiterea unei alerte sonore. Este atat de simplu, cu ajutorul afisajului digital alegi setarea potrivita in functie de tipul tau de par, iar ondulatorul selecteaza automat durata de coafare, de la 5 la 10 secunde pentru fiecare suvita de par, in functie de temperatura pe care ai setat-o. Aceasta functie inovatoare te ajuta sa obtii bucle si onduleuri minunate fara a supraincalzi parul, pentru ca nu vei mai tine suvita de par mai mult decat trebuie pe ondulator.

Tamburul ondulatorului Philips este conic, avand dimensiuni de la 13mm (varful) la 25mm (baza) si te va ajuta sa dai buclelor tale un aspect natural. Mai mult, timpul de incalzire de 45 de secunde, cablul de alimentare cu articulatie, suportul integrat pentru asezare, oprirea automata dupa 60 de minute, toate aceste caracteristici fac din noul ondulator conic Philips ProCare un produs remarcabil, usor de folosit si extrem de sigur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *