Surse de stres

Gaseste sursa de stres

In primul rand, trebuie sa stii de ce, cum, si cand te simti presat, pentru a avea o mult mai buna perspectiva asupra lucrurilor. Acest lucru poate fi dificil, deoarece exista multi factori care te pot indispune. Pentru alte situatii, motivul pentru stres nu este mereu evident.

Pentru a evita confuzia, trebuie sa fii mai atent la sarcinile de zi cu zi. Iti poti da seama cum anumite cerinte te pot pune mereu pe margine. Poate citind multe documente, te face sa te simti golit. O modalitate buna de a gasi sursele de stres este sa iti faci un jurnal. Poti completa zilele in care experimentezi activitati tensionate, si de cate ori sunt mai relaxante.

Prin identificarea scenariilor care duc la aparitia stresului, poti gasi modalitati de a le evita sau controla. Daca tastatura nu este usor de utilizat, poti sa o inlocuiesti. Atunci cand se pare ca ai prea multe sarcini la care sa lucrezi, discuta cu superiorul tau. In timp, vei vedea modul nivelului de stres. Cand ai inteles modul in care sa reactionezi in situatiile date, poti gasi o modalitate de a-ti usura cat se poate de mult sarcina.

4 comentarii la “Gaseste sursa de stres

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *