Vopsirea parului

Vopseste-te in functie de tenul tau

Daca nu stii ce culoare de par sa-ti alegi pentru a te vopsi, dar sa-ti stea si bine, citeste articolul de mai jos si vei afla. Mai mult, aici puteti gasi sfaturi despre ingrijirea tenului normal si al tenului sensibil. Fiecare dintre noi avem culoarea ochilor si a tenului diferita. Asadar, iata ce este de facut in cazul tau.

Daca esti creola si culoarea ochilor tai este inchisa, incerca stilul lui Jennifer Lopez. Vopseste-te saten deschis (daca il ai asa nu te mai vopsesti) si aplica niste suvite blonde subtile. Vei vedea ce stralucire vor avea ochii tai si cat luminoasa iti va fi fata.

Jennifer Lopez

Daca ai culoarea tenului foarte deschisa si ochii deschisi la culoare, specialistii recomanda sa iti arunci o privire la actrita Courteney Cox. Ea are parul vopsit cu o culoare foarte inchisa, aproape negru si ii sta foarte bine, stralucirea ochilor iesind in evidenta. Deci, pentru persoanele cu acest gen de ten si de culoare a ochilor trebuie sa-si aleaga o culoare cu care sa se vopseasca, foarte inchisa, chiar si negru.

Courteney Cox

Daca ai un ten inchis si ochii de culoare deschisa, iti este recomandat sa te vopsesti aramiu-roscat. Asa este vopsita si frumoasa actrita, care se pare ca o prinde foarte bine si ii iese foarte mult ochii ei verzi in evidenta. Pentru un rezultat si mai bun iti dau un sfat:

Aplica aceasta culoare (saten-aramiu) de la radacina pana la jumatatea parului si las-o sa actioneze 15 minute. Dupa cele 15 minute aplica restul de vopsea si pe partea nevopsita, pana la varfuri. De ce sa faci asa? Deoarece partea de la mijloc in jos este mai poroasa si absoarbe culoarea mai repede:

Daca ai un ten cald si culoarea ochilor deschisa, cel mai indicat este sa te vopsesti blond-auriu, precum Kate Hudson. Aceasta culoare le prinde foarte bine pe femeile care au acest ten si aceasta culoare a ochilor.

Un comentariu la “Vopseste-te in functie de tenul tau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *