Ce lucruri trebuie să iei în vacanță la mare cu copiii

Vacanță/concediu cu copiii! Sună ca un sport extrem, și de multe ori chiar așa și este! Dar, cu toate acestea, sunt momente unice, pline de amintiri pentru mai târziu. Și, pentru că vrei să ai parte de clipe plăcute, nu de momente pline de nervi și stres, trebuie să ai grijă să fii mereu bine pregătită, și cu bagajele bine dotate. Concediul poate fi de vis în stațiune Venus. Atenție însă, o bună dotare nu înseamnă să fie arhipline, îndesate cu tot felul de lucruri de care nu ai nevoie. Trebuie doar să fii mai bine organizată, pentru a alege exact acele lucruri necesare, fără ca acestea să-ți ocupe bagajele mari, geanta de mână, geanta de voiaj, rucsacul sau multe altele. Citește cu atenție rândurile următoare și vezi care sunt lucrurile de care chiar ai nevoie să le porți cu tine în vacanță cu copiii. Restul sunt opționale.

Protecția solară

Chiar dacă mergi la mare sau la munte, dacă alegi să călătorești pe perioada verii, protecția solară este importantă. Pielea copiilor este mult mai sensibilă, și chiar nu îți dorești să ai parte de ceva evenimente neplăcute. Prin urmare, ai nevoie de o pălăriuță, un costum de baie confecționat din fibre speciale, care oferă protecție împotriva razelor ultra violete. Cum ai putea uita însă și de crema de protecție solară, pe care este indicat să o aplici la fiecare 30 de minute. Poate nu ar fi o idee chiar atât de rea să vezi dacă există și ochelari de soare special fabricați pentru cei mici, cu lentile speciale, nu kitsch-urile clasice de pe tarabe.

Aparate pentru prepararea meselor

Copilul tău este încă prea mic pentru a consuma alimente solide? Are de urmat un regim alimentar? L-ai obișnuit cu anumite preparate și nici nu ai încredere să îi dai să mănânce ceva de la restaurant sau autoservire? Sunt diverse cazuri în care se impune ca în bagajele tale să se afle și acele aparate pe care le folosești pentru prepararea meselor lui. Sau, dacă vrei să scapi de ele, măcar pe perioada concediului, optează pentru o cazare la un hotel in Venus de 4 stele, unde vei găsi înțelegerea necesară din partea conducerii. Vei putea să îi pregătești tu ceva sau vei vorbi cu cei de la restaurant să îi gătească anumite feluri de mâncare, cu care acesta este obișnuit, conform indicațiilor tale.
Facem o mică paranteză și să îți spunem că nu orice stațiune de pe litoral este potrivită pentru cei mici. Mamaia, Vama Veche sau Costinești sunt de evitat, pentru că sunt prea… tumultoase. În schimb, alege o cazare la un hotel in Venus și vacanța va fi chiar reușită. Dar, să revenim!

Ventilator portabil

Pentru că folosirea aerului condiționat în mașină, atunci când călătorești cu cel mic nu este indicată, pentru a-l răcori apelează la un ventilator portabil, unul care funcționează pe bază de baterii. De asemenea, unele sticle cu pulverizator, încărcate cu apă, vor funcționa la fel de bine și îl vor și distra pe cinste.

Jucării gonflabile

Pentru momentele de pe plajă, ca să nu îi deranjezi nici pe cei din jur, se recomandă utilizarea de jucării gonflabile. Nu doar că nu veți avea parte de incidente neplăcute, dar ocupă mult mai puțin loc în bagaje, deoarece le vei umfla pe loc, nu de acasă.

Trusă medicală

Trebuie să fie una bine dotată, pentru orice situație neprevăzută, și aici chiar ai libertatea să iei tot ce consideri, fără să omiți nimic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *