Tratamente faciale

Despre tratamentele faciale


Tratamentele faciale care au loc in saloanele de frumusete au astazi rezultate excelente si in comparatie cu tehnicile si tratamentele de alta data care pot fi considerate adevarate minuni. Studiile, tehnologia si produsele performante au dat nastere unor tratamente si proceduri care conduc la mult doritele rezultate mai repede si cu mult mai putine neplaceri.

Tratamente faciale si proceduri recomandate

Un tratament complet, care se desfasoara in mai multe etape si prin intermediul mai multor proceduri, joaca un rol foarte important il are drenajul limfatic facial, o procedura care ajuta la eliminarea toxinelor neasimilate de organism in timpul procesului de sinteza celulara, eliminarea acumularilor de grasime, cresterea elasticitatii pielii, dar si indepartarea eventualelor denivelari sau pete. Un drenaj limfatic optim la nivelul capului si al fetei face ca muschii sa se contracte, tesutul conjunctiv sa fie ferm, oferind astfel un grad ridicat de compresie.

Drenajului limfatic ii urmeaza masajul facial terapeutic care are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculara si generarea unei stari generale bune la nivelul fetei. Se realizeaza cu creme speciale, imbunatatite cu elastina si colagen, creme care au efecte recunoscute in cresterea elasticitatii pielii si reducerea ridurilor.

Un rol foarte important in cadrul pachetului facial complet pe care il puteti alege il au si ultrasunetele, a caror actiune benefica stimuleaza eliberarea toxinelor din celule si transferarea lor in cadrul sistemul limfatic, de unde sunt eliminate cu ajutorul drenajului prin micromasajul pe care presiunea acustica a acestora il realizeaza asupra pielii.

O alta procedura in tratamentul facial este electrostimularea, ca o compeltarea a intregului tratament, care are ca scop revitalizarea si reconturarea fetei, in cazul obrajilor cazuti, a tenului matur sau foarte obosit. Ultrasunetele si electrostinularea se pot efectua cu o frecventa mai mare, si poate fi efectuata chiar in fiecare zi, pana la obtinerea rezultatului dorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *