Masini Skoda second hand


Cumpara sau vinde rapid cu Autobil.ro. Prima dintre ofertele Skoda, pe care o puteti consulta online, se refera la o Skoda Superb argintie, pe benzina, fabricata in 2002, care are 125.000 KM la bord si 150 CP. Masina mai detine printre altele: tapiterie jumatate piele, jumatate stofa neagra, computer de bord, incalzire scaune fata / spate, volan piele multifunctional, senzori de parcare spate, senzori de ploaie, scaune cu memorie. Dintre dotari sunt de mentionat de asemenea: aerul conditionat, geamurile electrice, inchiderea centralizata, parbrizul incalzit, suspensia reglabila. Totul la pretul de 6100 Euro.

Cealalata masina marca Skoda disponibila in acest moment e un model Octavia argintiu, din 2006, pe benzina, cu 76.000 KM la bord. Dotarile acestui model sunt aerul conditionat, comenzile pe volan, computerul de bord, geamurile electrice, radio / CD, oglinzile electrice, parbrizul si scaunele incalzite, suspensia reglabila, tapiteria din piele. E imporatnt de mentionat de asemenea ca masina detine ABS-uri, airbag-uri, alarma, sistem antifurt, xenon, jante aliaj/tuning, proiectoare ceata, trapa. Pretul acestui model este de 5250 Euro.

Stiati ca statul la semaforul ne mananca doua saptamani din viata? Sau ca stergatoarele sunt opera unei femei, mai exact americanca Mary Anderson fiind cea care a dezvoltat in 1905 un sistem mecanic de curatire a parbrizului?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *