Cele mai frecvente intrebari la interviu

Similar cu joburile cu norma intreaga, atunci cand intervievam pentru un loc de munca part-time este important sa fim pregatiti. Aceasta inseamna practicarea raspunsurilor la intrebarile de interviu care sunt specifice muncii.

Similar cu joburile cu norma intreaga, atunci cand intervievam pentru un loc de munca part-time este important sa fim pregatiti. Aceasta inseamna practicarea raspunsurilor la intrebarile de interviu care sunt specifice muncii.

Aveti in vedere desigur, scaderea salariului brut in conditii de munca part-time. Pentru a vedea cu exactitate care este suma bruta pe care trebuie sa o cereti la interviu accesati calculator salariu net pentru a face mai multe simulari.

In plus fata de intrebari despre abilitatile dvs., asteptati sa fiti intrebati despre disponibilitatea si programul de lucru preferat. Viitorul dvs. angajator va va intreba cel mai probabil despre programul si disponibilitatea dvs., avand in vedere ca ar putea anticipa munca cu norma intreaga pe drum sau pentru a confirma ca postul este cu jumatate de norma si ar dori sa va evalueze satisfactia cu orele disponibile.

Pentru a avea succes in timpul interviului virtual, este important sa va pastrati raspunsurile generale si entuziaste cu privire la job si companie si sa fiti pregatiti sa discutati despre disponibilitatea si programul dvs.

Exemple de raspunsuri despre ocuparea cu norma intreaga vs. part-time

“In prezent, educatia / familia / copiii ma impiedica sa iau in considerare angajarea cu norma intreaga, dar nu as exclude-o la un moment dat in viitor.”

“Ceea ce este important pentru mine este ca imi place munca si oamenii cu care lucrez. Am multe interese si a avea un loc de munca cu jumatate de norma imi permite timpul sa le urmaresc.”

“Sunt interesat de aceasta pozitie la compania dvs. pentru ca (dati aspectele postului care va intereseaza cel mai mult). Sunt disponibil sa lucrez cu jumatate de norma, dar sunt interesat sa explorez oportunitati la compania dvs. ”

In plus, asigurati-va ca discutati despre flexibilitatea dvs. pentru ore, zile din saptamana si schimburi in care sunteti disponibile. Acest lucru va arata intervievatorului cum ati putea fi potrivit pentru nevoile lor.

Angajatorii pot posta posturi cu norma partiala sau temporara, astfel incat sa poata evalua daca noii angajati ar face un angajat bun cu norma intreaga. Daca puteti afla acest set cheie de informatii, veti putea sa va creati raspunsul mai bine. Aruncati o privire la aceste raspunsuri posibile:

“Sunt disponibil pentru munca part-time acum si sunt interesat sa lucrez pentru compania dumneavoastra. In lunile urmatoare, voi fi disponibil sa lucrez mai multe ore.” (Puteti da un motiv daca aveti unul, cum ar fi programul familiei, programul de educatie etc.)

“Mi-ar placea foarte mult oportunitatea de a deveni angajat cu norma intreaga. Sunt foarte incantat de perspectiva acestui loc de munca cu jumatate de norma, dar as accepta cu placere o functie cu norma intreaga daca ar fi vreodata disponibila. Cred ca abilitatile mele de organizare si gestionare a timpului m-ar face sa fiu un angajat cu norma intreaga foarte puternic. ”

“Am vrut sa lucrez pentru compania dvs. de ani de zile datorita succesului dvs. constant in industrie. As vrea cu siguranta sa devin un angajat permanent pentru o organizatie atat de grozava. Sunt un cursant rapid, cu o pasiune pentru munca pe care o faceti.”

Intrebari frecvente

Ce zile / ore esti disponibil pentru a lucra?
Aveti activitati care v-ar impiedica sa va desfasurati programul?
Ati prefera angajarea cu norma intreaga decat cea cu jumatate de norma daca un loc de munca ar fi disponibil?
De ce vrei aceasta slujba?
La ce salariu va asteptati?
Cum ati descrie ritmul in care lucrati?
Cum te descurci cu stresul si presiunea?
Esti supracalificat pentru acest loc de munca?
De ce vrei sa lucrezi aici?
De ce te-am angaja?
Ce stii despre aceasta companie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *