Interviu Alexandra Usurelu

Alexandra Usurelu este unul dintre artistii talentati ai tarii, pentru care muzica este totul. Despre cum a inceput in muzica si ce planuri de viitor are, puteti citi mai jos, in interviul acordat pentru noi.

Cand ti-ai inceput cariera in muzica si ce te-a determinat sa activezi in aceasta zona?

Oamenii, despre ei este vorba. Ei mi-au dat puterea si avantul de a merge pe drumul muzicii. Acum 9 ani am cantat prima data pe o scena, iar la varsta aceea, foarte timida fiind, cand am simtit eu ca lucrul asta ma aduce mai aproape de oameni si de sufletul lor, si ca prin muzica pot comunica mai bine ceea ce simt si cred, tot ce mi-am dorit mai mult sa fac, a fost sa cant mai multor oameni, astfel incat sa imi maresc aceasta “familie”.

Muzica romaneasca este intr-o continua transformare. Cum ai caracteriza ce se intampla acum?

Cred ca tine de datoria artistului sa ajunga la publicul sau, iar ce se intampla in acest moment in muzica romaneasca ofera oricum mai multe oportunitati decat acum, sa zicem, zece ani, indiferent de genul muzical ales. Eu nu ma simt cu nimic ingradita de industria muzicala si cutumele sale.

Este muzica ceea ce iti doresti si peste 10 ani de zile?

Cu siguranta! Calea catre succes nu inseamna sa ai doar calitati vocale, iar construirea unei imagini implica sacrificii si multa munca…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *