Alege un erbicid total pentru a scapa de paraziti!

Parazitii din gradina sunt mereu o provocare pentru cei care au aceasta pasiune, iar magazinul online gardenfarm.ro ofera cel mai bun erbicid total la un pret avantajos! Roundup Classic Pro, 1 litru este o alegere perfecta, deoarece combate un spectru larg de buruieni anuale si perene cu posibile utilizari la toate culturile agricole. Este concentrat solubil in apa si se prezinta sub forma de lichid limpede, de culoare usor galbuie, cu miros caracteristic.

Acest tip de erbicid, impreuna cu Corocid Forte, 250 g este folosit pentru a scapa de viermi sarma.

Ce sunt viermii sarma?
Cel mai frecvent simptom, ar fi problemele mari la rasarire. Fermierul merge pe camp si observa ca densitatea culturii agricole este foarte scazuta. Atunci incepe sa isi puna probleme cu privire la calitatea semintelor, sau in ceea ce priveste perioada de semanat. Daca insa semintele sunt cautate, ar trebui ca acestea sa fie gaurite, iar in interiorul lor sa fie gasiti viermi sarma.

Un al doilea simptom important ar fi debilitatea plantelor in primele faze de vegetatie. Culturii agricole ii lipseste, pe langa uniformitate, vigoarea. Pe langa plante corect si frumos dezvoltate gasim plante debile. La scoaterea acestora din pamant observam ca au radacinile mancate. La porumb spre exemplu, la nivelul stiuletelui, viermi sarma fac orificii, prin care intra si consuma partea de dinauntru, mai frageda. La cartof, odata tuberculul scos afara, vom putea observa ca acesta este gaurit, iar in interiorul lui pot fi gasiti viermi sarma. Idem in cazul morcovului, patrunjelului sau a altor radacinoase.

Metoda cea mai eficienta de combatere a viermilor sarma o constituie tratamentul cu insecticid al semintelor. Semintele de pe piata sunt tratate doar cu fungicid. Daca stiti ca terenurile dumneavoastra sunt infestate cu viermi sarma, atunci nu ezitati sa folositi tratamentul cu insecticid pentru seminte. Am vazut sute de hectare care au fost semanate cu porumb si care apoi a trebuit sa fie resemanate. Un tratament care nu costa mult va poate aduce siguranta unui start de calitate. La gardenfarm.ro se gaseste cel mai bun insecticid pentru combaterea impotriva viermilor sarma, Milbeknock, fiola 7.5ml, pe baza de milbemectin, utilizat in culturile horticole, combatand un spectru larg de acarieni si alte insecte cum ar fi musculita alba de sera, afide, lepidoptere, cicade, miniatoare, tripsi etc.

Foarte mult timp, protejarea culturilor s-a bazat in mare parte pe utilizarea insecticidelor chimice. Insa acestea pot fi daunatoare oamenilor si animalelor domestice, existand in acelasi timp un risc de contaminare a panzei freatice. Insecticidele chimice provoaca, de asemenea, modificari nocive asupra organismelor benefice. Ca urmare a toxicitatii provocate si a evolutiei rezistentei populatiilor de insecte, sunt necesare tactici alternative de combatere a daunatorilor, care sa contribuie la o protectie eficienta si durabila a culturilor.

Insecticidele sunt agenti de gestionare a insectelor care au dovedit un potential ridicat in protejarea pomilor fructiferi, vitei de vie sau altor culturi agricole, fara a fi agresive in momentul si dupa aplicare. Mai mult, au o selectivitate mare asupra insectelor benefice si un impact redus asupra faunei existente. Fiind compuse din extracte naturale, vor reduce cantitatea de produse chimice folosite anterior si nu necesita timp de asteptare intre aplicare si recoltare.

De asemenea, pot fi utilizate in agricultura ecologica, produsele fiind fabricate cu respectarea stricta a standardelor de inalta calitate. Au efect de stimulator, astfel favorizand cresterea rapida si sanatoasa a plantelor. Non-toxice si cu descompunere rapida, insecticidele sunt cele mai bune solutii pentru fermierii care-si doresc culturi bogate, cu plante mai rezistente si crestere rapida. Achizitionarea produselor insecticide de la www.gardenfarm.ro este o alegere foarte buna pentru cei care doresc sa scape de daunatori prin cea mai eficienta metoda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *