Industrie

Echipamentele industriale perfecte pentru afacerea ta

Calitatea echipamentelor industriale este esentiala pentru ca procesele de fabricatie sa se poata realiza cu succes. Fie ca vorbim despre motoare electrice, transmisii sau diverse alte materiale tehnice si asa mai departe, acestea trebuie sa fie de cea mai buna calitate si sunt esentiale pentru orice fabrica indiferent ca este mica sau mare si se doreste ca produsul final sa fie unul bun calitativ de asemenea.

Cele mai bune astfel de solutii pentru echipamente industriale, le veti gasi pe site-ul celor de la Ci.ro. De exemplu, in materie de motoare electrice trifazate puteti gasi o gama extrem de variata, cu turatii de 1000, 1500 si 3000 de rotatii pe minut, cu pozitii de montaj B14 cu flansa mica, B3 cu talpa, B5 cu flansa mare sau B35 cu talpa si flansa.

Ca si clasa de eficienta energetica, acestea se incadreaza in IE1, IE2 si IE3, iar ca si putere, acestea pot fi de 0.09 kW, 0.12 kW, 0.18 kW, 0.25 kW, 0.37 kW, 0.55 kW, 0.75 kW, 1.1 kW, 1.5 kW, 1.85 kW, 2.2 kW, 3 kW, 4 kW, 5.5 kW, 7.5 kW, 11 kW, 15 kW, 18.5 kW, 22 kW, 30 kW, 37 kW, 45 kW, 55 kW, 75 kW, 90 kW sau 110 kW.

Poate ca aveti nevoie de un motor trifazic 7.5 kw, asa ca tot ce trebuie sa faceti, este sa accesati acest link, care va va redirectiona catre categoria motoarelor electrice trifazate. Toate aceste motoare electrice trifazate dispun de protectie apa si praf IP55, au clasa de izolatie F, functionare S1 si optional pana la S9, avand de asemenea si un zgomot redus.

Odata ajunsi pe site-ul acestora, veti putea observa ca pe langa aceste motoare electrice trifazate, exsita multe alte aparaturi si echipamente pentru aplicatiile industriale si nu numai, precum motoarele electrice monofazate, reductoare, convertizoare de frecventa, lant gall, curele de transimise, fulii, spira snec, snec peleti, snecuri cereale mici, benzi elevator, cupe elevator, motoare vibrante, tabla perforata, poliamida, benzi transportoare si multe altele.

Principalele categorii in care se impart toate acestea sunt:

  • Motoreductaore
  • Transmisii
  • SNEC
  • Elevatoare
  • Vibrare
  • Materiale tehnice
  • Conveioare

Toate aceste echipamente si materiale sunt de cea mai buna calitate dar si la preturi avantajoase, provenind de la furnizori de incredere. Nevoile fiecarui client in parte sunt unice, asa ca cei de la Ci.ro ofera solutii personalizate si individualizate, astfel incat fiecare in parte sa poata beneficia nu doar de cele mai bune produse, ci si de cele mai bune servicii, asigurand de asemenea si toata consultanta necesara daca este nevoie.

Un comentariu la “Echipamentele industriale perfecte pentru afacerea ta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *