Cum scapi de durerile sarcinii

Odata cu aducerea pe lume a unui copil, corpul tau sufera niste schimbari, iar durerile nu-ti dau pace. Sarcina este ceva de nedescris pentru o femeie, insa ai parte si de niste dureri groaznice si neplacute. Iata cum ai putea sa mai reduci aceste dureri si pentru ce metode poti opta:

Intinde-te pe spate

Daca simti disconfort si durerile nu te lasa, intinde-te pe spate si ridica-ti picioarele. Asa poti reduce de a avea cheaguri si inflamatii.

Aplica un masaj

Masajul ajuta la eliberarea de endorfine si te ajuta foarte mult sa te relaxezi, asa ca roga-ti partenerul sa-ti faca un masaj la spate, mai exact pe partea inferiora a spatelui sau pe sirea spinarii, sau oriunde doresti tu.

Iesi in natura la o plimbare

Te relaxeaza foarte mult o plimbare in parc de exemplu si te ajuta sa mai diminuezi durerile. O plimbare usoara in fiecare zi nu strica deloc.

Du-te la piscina

Pentru cine nu stie, apa sustine greutatea abdomenului, iar inotul este exact ce ii trebuie unei gravide pentru a mai reduce durerile. Inotul este foarte important pentru gravide si de aceea medicii chiar recomanda asta.

Incearca sa mananci sanatos si bine

Nu reduce durerile, insa aduc aminte ca mancarea sanatoasa si multa este importanta pentru copil. Daca tu mananci bine atunci, bebelusul tau are tot ce ii trebuie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *