Cum sa creezi bucle minunate

Cum sa creezi bucle minunate

Creezi bucle minunate, atat de simplu! Periaza parul pentru a-l descurca. in functie de rezultatul dorit, desparte parul in suvite de la 2 la 4 cm (suvite mai groase pentru onduleuri mai mari sau suvite mai subtiri pentru bucle stranse). Seteaza temperatura potrivita tipului tau de par (160°C pentru par subtire, 170-180°C pentru par normal si 190-200°C pentru par gros).

Tine ondulatorul vertical si indreapta-l in directia opusa capului si fetei. infasoara suvita de par, in spirala, incepand de la radacina parului, de la capatul mai lat al tamburului spre varf. Prinde cu degetele varfurile suvitei la capatul rece al ondulatorului si apasa indicatorul Curl Ready. Semnalul sonor va marca inceputul duratei de coafare.

Cand bucla este gata, vei auzi o alerta sonora repetata de trei ori. Atunci trebuie sa eliberezi suvita, incepand de la varf spre radacina. Repeta procedura pentru toate suvitele. Pentru a incheia, desparte buclele cu degetele si infasoara fiecare bucla mai mica in jurul degetului pentru un plus de definitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *