Consulta Studiile Sectoriale RisCo si decide viitorul firmei tale in functie de nevoile pietei!

Inainte de a incepe demersurile de dezvoltare a firmei tale intr-un nou domeniu, sfatul nostru este sa studiezi foarte bine situatia. Este necesar sa stii cu ce te vei lupta, cine iti vor fi competitorii si in ce directie doresti sa te indrepti. Alege cu precautie si informeaza-te inaintea oricarui proces!

Pe platforma RisCo ai acum ocazia de a consulta studii sectoriale pentru toate industriile din Romania. Pentru ca accentuam importanta preventiei, te sfatuim sa iti selectezi informatiile esentiale din surse 100% sigure si sa studiezi in amanunt piata in care urmeaza sa-ti indrepti actiunile.

Orice firma se incadreaza intr-un anumit domeniu de activitate, iar fiecare domeniu vine la pachet cu propria dinamica. Dezvoltarea in domenii diferite poate sa difere considerabil, iar dificultatile sunt, cu atat mai mult, inevitabile. In momentul in care iti stabilesti un tel si actionezi in acea directie, este extrem de important sa tii cont si de competitie.

Studiile sectoriale pe care ti le punem la dispozitie iti permit sa vezi dinamica domeniului ales pe ultimii 3 ani. Pe langa asta, ai la dispozitie si estimari ale evolutiei pe urmatorii 3 ani. Astfel, afli din start unde urmeaza sa te situezi, cate sanse ai sa excelezi in domeniul ales si poti face o prognoza asupra dezvoltarii firmei tale.

Pe site-ul nostru, ai acces imediat la datele cumulate ale tuturor firmelor din respectivul domeniu. Un alt avantaj reprezinta analiza geografica, prin care poti vedea clar evolutia celorlalte firme pe judete si regiuni.

Ai acces la dezvoltarea teritoriala, respectiv la zonele sau judetele care inregistreaza o competitie mare sau mica in domeniul ales de tine.

Poti consulta topul judetelor dezvoltate sau judetele cu potential de dezvoltare. Afland care sunt judetele slab reprezentate, iti poti face un planurile in functie de nevoile zonei respective.

Dincolo de acoperirea teritoriala, studiile prezinta cumulat indicatori calitativi, precum ratingprobabilitatea de insolventa si valoare firmelor pentru fiecare judet.

Studiile sunt disponibile gratuit pentru ultimii 3 ani de raportari financiare. Studiaza acum piata si vezi exact unde este nevoie de serviciile firmei tale, pentru a-ti asigura succesul in afaceri!

Pentru a beneficia gratuit de acestea, intra in contul de client, in meniul principal si acceseaza sectiunea Studii Sectoriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *