Biophotonic scanner

Biophotonic scanner – Stiinta extraordinara

Scannerul brevetat Biophotonic Scanner este un mijloc de testare cu tehnologie de ultima ora, care masoara cu siguranta nivelul de carotenoide din tesutul uman, astfel furnizand un indicator imediat al nivelului de antioxidanti si „rezervei” de sanatate a persoanei respective. Scannerul brevetat de catre Pharmanex este util pentru uz personal, dar mai ales pentru uz profesional, pentru nutritionisti si distribuitorii de produse suplimente alimentare.

Conceptul biophotonic scanner

Pharmanex Biophotonic Scanner este stiinta extraordinara… personalizata, revolutionalizata, simplificata. Scanerul functioneaza pe principiul spectroscopiei Raman, un principiu de premiu Nobel utilizat de multe decenii in biologie, medicina, biochimie, etc. In acest mod, putem pentru prima oara sa masuram suficienta si eficienta obiceiurilor dvs alimentare si putem stabili o eventuala necesitate de schimbare a acestora si de utilizare a suplimentelor alimentare.

Stiinta personalizata

Orice persoana poate afla rapid, neinvaziv, nivelul sau de antioxidanti, determinat de scorul carotenoid indicat de scaner. In functie de acest nivel, se poate lua o decizie informata cu privire la aplicarea unui program nutritional in vederea maximizarii protectiei antioxidative si asigurarii unei sanatati solide pe termen lung.

Stiinta revolutionara

Cand a fost dezvoltat de Institutul Huntsman, afiliat Univesitatii din Utah, echipamentul necesar pentru o scanare precisa necesita o camera de 10 m². Dupa obtinerea drepturilor exclusive de exploatare a acestei tehnologii, in urma unui concurs de produse nutritionale testate cu aceasta tehnologie, Nu Skin Enterprises a investit sume uriase pentru crearea unui model portabil. Versiunea actuala de scaner duce miniaturizarea un pas mai departe: are dimensiunea unui prajitor de paine, cu un timp de incalzire si calibrare sub 10 minute si o sensibilitate la temperatura mai mica. Aceasta tehnologie devine rapid standardul superior pentru masurarea antioxidantilor in organismul uman, in conditiile in care stiinta moderna a demonstrat ca procesele oxidative din organism sunt raspunzatoare de majoritatea bolilor societatii moderne si de imbatranirea prematura, prin deteriorarea prin oxidare a celulelor si a ADN-ului insusi.

Stiinta simplificata

Tehnologia scanerului Pharmanex a devenit foarte usor de utilizat. Din doua clickuri masuratoarea poate incepe, aceasta durand mai putin de 2 minute. Afisarea rezultatelor este grafica, intuitiva si usor de interpretat. Orice persoana poate folosi acest produs. Masurarea biofotonica va deveni in viitor modalitatea de evaluare a regimului alimentar. Orice persoana care este atenta la starea sa de sanatate prezenta si viitoare ar trebui sa profite de ocazie si sa se scaneze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *