5 motive sa alegi un studio de videochat certificat Jasmin

Dacă ai luat deja decizia de a lucra ca model într-un studio de videochat, cel mai probabil ai citit deja cel puțin o mărturie a unui fost sau actual model care recomandă să alegi un studio certificat Jasmin. Într-adevăr, atunci când alegi un studio de videochat certificat Jasmin ai mai multe oportunități de a-ți atinge scopurile profesionale și personale într-un timp mult mai scurt și de a lucra cu profesioniști, însă avantajele acestei alegeri nu se opresc aici.

Un certificat Jasmin nu este doar o recunoaștere a muncii studioului respectiv, ci și a profesionalismului, expertizei, condițiilor tehnice și logistice impecabile, legalității și corectitudinii studioului în raport cu angajații și cu partenerii de business. De asemenea, un astfel de certificat reprezintă o garanție a menținerii unor standarde constante, care facilitează stabilitatea financiară a modelelor.

În cele ce urmează îți prezentăm și alte motive pentru care ar trebui să îți îndrepți atenția către un studio de videochat Jasmin.

1.Vizibilitate mai mare și trafic garantat

Un certificat Jasmin aduce cu sine și posibilitatea pentru modelele studioului respectiv de a beneficia de extra-promovare pe site-urile de profil, pe site-urile asociate și în social media. În general este destul de greu să concurezi cu modelele deja cunoscute dacă nu beneficiezi de susținerea unui studio certificat, care să faciliteze procesul de formare și creștere a bazei tale de admiratori.

2.Încasări mai mari

Așa cum aminteam mai sus, atunci când lucrezi într-un studio certificat Jasmin ai parte de o vizibilitate mai mare și de o promovare pe măsură. Prin urmare și veniturile pe care le încasezi vor fi mai mari. Acest lucru se poate dovedi util mai ales atunci când ești la început de drum și nu ai încă o bază extinsă de fani, care să te ajute să obții încasări decente.

3.Training și suport constant

Modelele care aleg să lucreze în studiouri de videochat certificate Jasmin beneficiază de training și suport constant, care le asigură, pe termen lung, o dezvoltare continuă și perfect adaptată la toate schimbările care pot apărea în această nișă. De obicei studiourile care nu au certificate Jasmin nu garantează o formare continuă, iar acest lucru poate deveni un inconvenient major mai ales atunci când îți dorești să evoluezi.

4. Acces la informații și activități exclusiviste marca Jasmin

O colaborare cu un studio certificat Jasmin îți poate deschide uși care le sunt inaccesibile altor modele care lucrează în studiouri ce nu au au parte de această certificare. Acest avantaj cântărește foarte greu mai ales în ecuația încasărilor și mai ales pentru modelele care nu au încă o vastă experiență în această industrie.

5. O siguranță mult mai mare

Când alegi un studio certificat Jasmin ai o siguranță mult mai mare în privința legalității în care îți desfășori activitatea și modului în care se întâmplă lucrurile. De obicei este nevoie de îndeplinirea unor criterii riguroase pentru a putea accede la o asemenea certificare, prin urmare doar cele mai serioase și sigure studiouri reușesc să obțină un certificat Jasmin.

În plus, modelele dintr-un studio certificat Jasmin primesc un account manager dedicat, care le oferă suport personalizat și sunt primele care au acces la tot felul de inovații care apar în industrie.

În concluzie, acestea sunt motivele pentru a alege un studio certificat Jasmin. O certificare Jasmin este garanția existenței unor condiții de lucru care respectă standarde internaționale, precum și a legalității și a corectitudinii angajatorului respectiv, așa că, dacă se ivește ocazia, nu ezita să alegi un studio care deține această certificare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *