Interviu Alexandra Usurelu – Continuare

Alexandra Usurelu: “oamenii mi-au dat puterea si avantul de a merge pe drumul muzicii”.

Cum te implici in acest proces?

Ma spal, ma imbrac, ma pieptan 🙂 Lasand gluma deoparte, nu am cautat niciodata sa-mi creez o anumita imagine, dupa un anumit tipar. Tocmai, mi s-a parut mereu mai credibil sa fii tu, natural, asa cum esti, iar implicarea in acest proces de dezvoltare / evolutie a mea, inseamna cei sapte ani de-acasa plus cartile pe care am ales in continuare sa le citesc, invatamintele de la oamenii pe care ii intalnesc, relatiile cu acestia, evenimente sociale, umanitare… lucrurile pentru suflet.

Exista multa munca in spatele “caii catre succes” si este un drum foarte lung, iar acum simt asta mai mult ca oricand, lucrand la primul album, insa atunci cand faci totul din inima si cu entuziasmul de partea ta, nu se mai numeste sacrificiu, ci daruire.

Ce face Alexandra Usurelu atunci cand nu este pe scena?

Cand nu este pe scena, in majoritatea timpului, Alexandra este in studio, merge la orele de canto, de chitara, si iubeste, iubeste, iubeste…

Ce inseamna schimbarea pentru tine? Ce fel de persoana esti: una intr-o schimbare continua sau o persoana mai mult stabila care face schimbari la anumite perioade de timp?

Ma atasez repede de oameni si de lucruri, asa ca nu prea sunt prietena cu schimbarile bruste sau continue.

Se spune ca noi insine suntem singurii care ne putem schimba scenariul vietii. Ai incercat vreodata sa schimbi cursul destinului tau?

Am avut si eu momente de cumpana, in urma carora am luat decizii ce ulterior mi-au schimbat viata. Pana acum am avut mult noroc, deciziile pe care le-am luat m-au adus exact in locul in care voiam sa fiu.

Un comentariu la “Interviu Alexandra Usurelu – Continuare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *