Ciocolata pentru piele si ten

Frumusete cu ciocolata

Pentru ca ciocolata este o placere si deoarece cacao este un produs bogat in minerale, vitamine si polifenoli, cosmetica pe baza de ciocolata pare a fi un bun atu pentru detoxifierea si infrumusetarea pielii.

Infrumusetarea pe baza de ciocolata, o veritabila binefacere pentru piele

Un produs in intregime natural, cacao este foarte bogat in proteine vegetale. Astfel produsele de ingrijire pentru fata pe baza de ciocolata aduc reinnoirea celulelor si favorizeaza circulatia. Produsele cosmetice pe baza de cacao au toate proprietatea de a asigura elasticitatea, hidratarea si iluminarea pielii.

Tratament pentru fata luminoasa

Pentru a stimula un ten tern si o piele obosita, nimic mai bun decat un tratament savuros pe baza de ciocolata. Nu este de mancare, desigur!

Datorita proprietatilor antioxidante, hidratante si emoliente, actioneaza ca un voal peste epiderma.

Ingrediente: 5-6 patrate de ciocolata neagra cu 80% cacao, cateva picaturi de ulei esential de flori de portocal, apa calda.

Preparare :Topiti ciocolata. Curatati si masati fata timp de 20 de minute la vapori de apa calda (deasupra unui bol si sub un prosop). Adaugati catev apicaturi de ulei esential de flori de portocal.

Aplicare: etalati preparatul caldut pe fata. Lasati sa actioneze timp de 5 minute, curatati pielea cu apa din abundenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *