Implant dentar

Avantajele implanturilor dentare rapide All on four si All on six

Pierderea dintilor poate afecta sanatatea generala a cavitatii bucale a pacientului, determinand o suprasolicitare crescuta a dintilor vecini. De asemenea poate cauza o deteriorare a structurii osoase de sustinere si chiar formarea asimetrica a musculaturii fetei.

Pentru a evita aceste modificari ireversibile cu grave repercusiuni asupra functiilor cavitatii bucale, pentru mult timp singurele optiuni de tratament disponibile au fost protezele si puntile dentare. Insa, acum, cu ajutorul implanturilor all on four și all on six, pacientii dispun de o noua optiune pentru refacerea in totalitate a danturii.

Sistemul rapid de reabilitare all on four si all on six este similar cu sistemul fast and fixed Bredent si permite pacientilor care aleg aceasta optiune sa scape de cosmarul purtarii unei proteze mobile.

Care sunt avantajele implanturilor dentare rapide All on four si All on six?

Sistemul All on four si All on six este o solutie excelenta pentru pacientii care necesita implanturi multiple, asigurand confort maxim in timpul tratamentului. Acestea ofera nenumarate avantaje printre care:

– Tratament rapid: refacerea danturii cu ajutorul implanturilor dentare all on four si all on six se poate face in numai 8 ore.
– Datorita procesului scurt de vindecare, pacientii isi pot relua rapid si fara inconveniente viata sociala.
– Raportul cost-beneficiu este foarte bun, fiind necesar un numar redus de implanturi.
– Garantie pe viata: Implanturile folosite pentru refacerea danturii cu sistemul all on four si all on six sunt cele mai bune din lume dispunand de garantie pe viata.
– Interventia este rapida si confortul sporit al pacientului, atat fizic cat si psihic, poate fi asigurat de sedarea intravenoasa.
– Aspect estetic imbunatatit: implanturi dentare rapide all on four si all on six arata si se simt ca dintii proprii.
– Spre deosebire de proteze care pot crea unele probleme in vorbire si masticatie, all on four si all on six permite pacientilor care aleg aceasta optiune de tratament sa zambeasca, sa vorbeasca si sa manance din nou confortabil si cu mai multa incredere.

Daca apelati la aceasta solutie trebuie sa aveti in vedere anumite reguli de intretinere a danturii pe care le puteti gasi aici (https://dentalro.ro/cum-ingrjim-dintii-atunci-cand-purtam-aparat-dentar/). Cu siguranta vor fi explicate mai pe larg de catre medicul specialist care va realiza interventia. De asemenea, ar trebui sa aveti in vedere faptul ca aceasta solutie nu este potrivita oricarui pacient. Starea generala de sanatate putand afecta semnificativ tratamentul.

Pentru mai multe informatii care sa va ajute in luarea unei decizii avantajoase corelate cu statusul dumneavoastra medical, va recomandam sa programati o consultatie cu unul dintre medicii nostri specialisti.

Articol realizat de catre echipa clinicii Dental Hospital Romania:
Website: www.dentalro.ro
Email: [email protected]
Adresa: Str. Racari nr. 5, sector 3, Bucuresti
Telefoane: 0733.045.855 si 0721.021.855

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *